Wolke Janssens en STVV zijn klaar voor de competitiestart op Stayen tegen AA Gent.
Volledig scherm
Wolke Janssens en STVV zijn klaar voor de competitiestart op Stayen tegen AA Gent. © Belga

Wolke Janssens (STVV): “Hopen op stuntzege tegen AA Gent”

Voetbal 1ANa een goede voorbereiding met slechts één nederlaag, tegen RSC Anderlecht, start Sint-Truiden zondagavond om 21 uur met vertrouwen aan de competitie. De laatste oefenwedstrijd werd een gelijkspel thuis tegen Eupen. Nu krijgen de Kanaries de Buffalo’s over de vloer. Wolke Janssens (26) liet zich opmerken tijdens de voorbereiding op zijn rechterflank. De sterkhouder is ervan overtuigd dat STVV klaar is om AA Gent warm te ontvangen.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Henry Odutayo (Eendracht Termien) scoort tweemaal en wordt daarna met een pijnlijke elleboogblessure naar het ziekenhuis gevoerd
  voetbal derde nationale B

  Henry Odutayo (Eendracht Termien) scoort tweemaal en wordt daarna met een pijnlijke elleboog­bles­su­re naar het ziekenhuis gevoerd

  Met twee mooie goals zette spits Henry Odutayo zijn team op weg naar een derde overwinning en de leidersplaats. Toch eindigde de wedstrijd voor Odutayo op een anticlimax. De Termienspeler viel halfweg de tweede helft ongelukkig op zijn elleboog en werd met de ziekenwagen afgevoerd. De wedstrijd lag twintig minuten stil. Termien won uiteindelijk verdiend met 3-1. Ondertussen wacht de club angstig af hoeveel weken het zijn spits zal moeten missen.