Anton Blockx heeft sinds enkele weken zijn plaats in de spits opnieuw ingenomen.
Volledig scherm
Anton Blockx heeft sinds enkele weken zijn plaats in de spits opnieuw ingenomen. © Mpics

Witgoorse spits Anton Blockx is opnieuw helemaal fit: “Twee belangrijke thuisduels voor de winterstop”

voetbal derde nationale BIn de laatste wedstrijd van de heenronde, maakt Witgoor Dessel zich in derde nationale B op voor een nieuw Kempisch duel. De komst van Zwarte Leeuw wordt een duel tussen twee ploegen die zich net buiten de degradatiezone bevinden. Bij Witgoor Sport kunnen ze sinds kort opnieuw een beroep doen op spits Anton Blockx.

  1. Vrijwilligers bij Asterix Avo zorgen jarenlang voor een meerwaarde bij de succesvolle volleybalclub: “Voor sfeer en gezelligheid verdient men hier een tien”
    volleybal liga A

    Vrijwilli­gers bij Asterix Avo zorgen jarenlang voor een meerwaarde bij de succesvol­le volleybal­club: “Voor sfeer en gezellig­heid verdient men hier een tien”

    Op 7 december wordt jaarlijks de dag van de vrijwilliger gevierd. Bij Asterix Avo maakte men een uitzondering en heeft men vorige zaterdag twee vrijwilligers in de bloemetjes gezet wegens tien jaar fel gewaardeerde inzet voor de club. Bon Onghena, 78 jaar, blijft met verbazende energie de kassa aan de inkom verzorgen. Guy Verbraeken, 65 jaar, huppelt met zijn fototoestel rond het volleybalveld om wekelijks de mooiste plaatjes te schieten.