Patrick Van Houdt, de trainer van Witgoor, kijkt bedenkelijk: “We verloren van een ploeg die meer kwaliteit had.”
Volledig scherm
Patrick Van Houdt, de trainer van Witgoor, kijkt bedenkelijk: “We verloren van een ploeg die meer kwaliteit had.” © Mpics

Witgoor verliest van een sterker Pelt en mist daardoor de sprong naar de subtop

voetbal derde nationale BHet is een zeldzaamheid, maar Witgoor verloor zaterdagavond in derde nationale B zijn tweede opeenvolgende thuiswedstrijd. Na Racing Mechelen was het nu de Limburgse fusieploeg Pelt die met de drie punten en het kleinste verschil (0-1) aan de haal ging. Daardoor maken de Limburgers de sprong naar de subtop en moet Witgoor van zijn kant in het klassement enkele plaatsen opofferen.

  1. Erdon Daci kopt Westerlo in slotseconden nog voorbij Lommel (0-1): “Dit zijn héél belangrijke punten”
    Voetbal 1B

    Erdon Daci kopt Westerlo in slotsecon­den nog voorbij Lommel (0-1): “Dit zijn héél belangrij­ke punten”

    KVC Westerlo beleefde een lastige zaterdagavond op het veld van Lommel. De leider in 1B kwam nochtans met de nodige aanvallende intenties aan de aftrap, maar het waren toch vooral de Limburgers die in de eerste helft het initiatief namen. Na de pauze wisten de Kemphanen het evenwicht te herstellen, maar de partij leek af te steven op een billijk 0-0-gelijkspel. Tot Erdon Daci (23) in de absolute slotseconden nog voor de ontlading zorgde door de 0-1 tegen de touwen te knikken.