Auke Vandevyvere en Dieter Missiaen wonnen in TC Roeselare de finale van dubbel gemengd 90 punten.
Volledig scherm
Auke Vandevyvere en Dieter Missiaen wonnen in TC Roeselare de finale van dubbel gemengd 90 punten. © VdB

Winst voor TC Kortemark-duo Auke Vandevyvere-Dieter Missiaen in dubbeltoernooi van TC Roeselare

TENNISTijdens de kerstvakantie komen de tennisliefhebbers volop aan hun trekken op de vele toernooien in ons gewest. Om de concurrentie wat tegen te gaan, vervroegde TC Roeselare zijn indoor dubbeltoernooi en stonden zondag de finales op het programma. TC Kortemark was aan het feest in dubbel gemengd 90 punten met de tandem Auke Vandevyvere-Dieter Missiaen. 

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Matice Van Bruwaene en VC Ardooie spelen dijk van een seizoen: “Met onze jonge groep blijven we gezond ambitieus”
  PREMIUM
  voetbal tweede provinciale B

  Matice Van Bruwaene en VC Ardooie spelen dijk van een seizoen: “Met onze jonge groep blijven we gezond ambitieus”

  VC Ardooie speelt een dijk van een seizoen. De ploeg van coach Pieter-Jan Ghyselen pakte tegen alle verwachtingen in de eersteperiodetitel en staat op vijf speeldagen van het einde nog steeds op een puike tweede plaats in tweede provinciale B. Na de 0-2-zege op het veld van het vierde gerangschikte Jong Male is VC Ardooie in de stand tot op vijf punten van leider SV Bredene genaderd.
 3. VC Oudegem en Charleroi Volley outsiders voor de titelstrijd in de Liga: “Rotsvast geloven dat we het de favorieten moeilijk kunnen maken”
  PREMIUM
  Volleybal

  VC Oudegem en Charleroi Volley outsiders voor de titel­strijd in de Liga: “Rotsvast geloven dat we het de favorieten moeilijk kunnen maken”

  De play-offs van de Liga bij de vrouwen starten dit weekend. Asterix Avo gaat met zes bonuspunten de eindronde in. VDK Gent is tweede en krijgt vier extra punten. Deze twee ploegen - niet toevallig de twee bekerfinalisten - beginnen deze nacompetitie als favoriet. VC Oudegem volgt net achter de top twee en Charleroi Volley is het vierde team. Zij zijn de outsiders.