Het duo Kenis-Dupan op weg naar winst in hun BMW.
Volledig scherm
Het duo Kenis-Dupan op weg naar winst in hun BMW. © Gilles Verschuere/RV

Winst voor Guino Kenis en Anton Dupan in Ypres Historic Regularity

AUTOSPORTDe derde editie van de Ypres Historic Regularity bleef, zoals de traditie het wil, spannend tot de laatste regelmatigheidsrit. Nadat de topfavorieten stuk voor stuk in de fout gingen, draaide de strijd voor de overwinning uit op een spannend duel tussen Piraux-Monard met hun Renault 11 Turbo en Kenis-Dupan met hun BMW 325i. In de slotfase duwde de BMW-concessiehouder uit de Kempen door en hij won de wedstrijd met een nipt verschil.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Geen algemeen forfait, Rapid Leest speelt het seizoen uit zoals gepland: “In schoonheid punt zetten achter dit verhaal”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Geen algemeen forfait, Rapid Leest speelt het seizoen uit zoals gepland: “In schoonheid punt zetten achter dit verhaal”

  Na de aanpassing van de fusieplannen tussen Rapid Leest en Leest United met het oog op volgend seizoen rees afgelopen week plots de vraag of eersteprovincialer Rapid Leest deze jaargang nog uit zou doen. Het huidige en afscheidnemende Rapid-bestuur keek daarvoor onder meer naar huidig sportief manager Kris Slachmuylders die volgend seizoen deel gaat uitmaken van de sportieve werking bij het nieuwe VC Leest.