Feestvreugde bij Winkel na de kwalificatie tegen Mandel United voor de zestiende finales van de beker.
Volledig scherm
Feestvreugde bij Winkel na de kwalificatie tegen Mandel United voor de zestiende finales van de beker. © VDB

Winkel-voorzitter Geert Cool zit met dubbel gevoel na bekerloting: “Mooie affiche tegen Genk, maar ik had liever West-Vlaamse eersteklasser geloot”

VOETBAL BEKER VAN BELGIËNa een kleine maand wachten werd er vrijdag geloot voor de zestiende finales van de beker van België. Eerstenationaler Winkel Sport kreeg een mooie affiche voorgeschoteld. Niemand minder dan bekerhouder RC Genk zakt over enkele weken naar Ter Schueren af.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Tim Luyten: “De bekerwedstrijd tegen Asterix Avo zal uniek zijn voor de speelsters van VBC Zandhoven, ze moeten van elk moment genieten”

  Tim Luyten: “De bekerwed­strijd tegen Asterix Avo zal uniek zijn voor de speelsters van VBC Zandhoven, ze moeten van elk moment genieten”

  Het volleybalteam van VBC Zandhoven ontvangt zaterdag bekerwinnaar en landskampioen Asterix Avo uit Beveren. Een onvergetelijke gebeurtenis voor de Kempense club. Een prachtige gelegenheid voor de jonge volleybalsters om zich te tonen tegen de Belgische top. Een stunt om door te stoten naar de kwartfinales in de Belgische beker zit er niet in, maar de meisjes van Zandhoven zullen hun allerbeste energie bovenhalen om zo veel mogelijk weerwerk te bieden.