Gauthier Libbrecht was de laatste nieuwkomer bij Winkel Sport en viel op het einde van de wedstrijd tegen Heist in.
Volledig scherm
Gauthier Libbrecht was de laatste nieuwkomer bij Winkel Sport en viel op het einde van de wedstrijd tegen Heist in. © Foto Winkel Sport

Winkel Sport zet trend van vorig seizoen verder en wint opener van SK Heist

voetbal eerste nationaleWinkel Sport heeft op speeldag één reeds de eerste driepunter van het seizoen beet. Na de bekerwinst op RC Hades Hasselt werd nu in het eigen Terschueren SK Heist opzij geschoven. Na een spannend duel trokken de jongens van coach Jeffry Verhoeven met 2-1-cijfers het laken naar zich toe. Zondag speelt Winkel Sport voor de beker van België thuis tegen de Waalse derdenationaler CS Onhaye.

 1. Danny Vierendeel volgt (tijdelijk) Johnny Lebegge op als trainer van Kester-Gooik: “Deze situatie had ik liever anders gezien”
  Voetbal Tweede provinciale A

  Danny Vierendeel volgt (tijdelijk) Johnny Lebegge op als trainer van Kes­ter-Gooi­k: “Deze situatie had ik liever anders gezien”

  Vooraf had de buitenwereld terecht hoge verwachtingen van Kester-Gooik. In de eerste vijf competitiematchen werden die evenwel niet ingelost. Een vijf op vijftien en een bijhorende twaalfde plaats is het gevolg. Trainer Johnny Lebegge hield de eer aan zichzelf en diende zijn ontslag in. Danny Vierendeel neemt voorlopig de zaken over.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.