Cédric Mitu(r.) in het shirt van Eendracht Aalst, wordt volgend seizoen ploegmaat van Rens Verhooghe (l.).
Volledig scherm
Cédric Mitu(r.) in het shirt van Eendracht Aalst, wordt volgend seizoen ploegmaat van Rens Verhooghe (l.). © VDB

Winkel Sport heeft met komst Beshliaha en Mitu huiswerk bijna af

VOETBAL EERSTE NATIONALEBij Winkel Sport zijn het drukke transfertijden. De meeste kernspelers blijven naar volgend seizoen toe aan boord, maar dat neemt niet weg dat de eerstenationaler bijzonder actief is op de transfermarkt. Gisteren werden de namen van twee extra nieuwkomers bekend: Sascha Beshliaha en Cédric Mitu.

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Jeroen D’hoedt moet stoppen met atletiek: “Ik heb tot het einde geprobeerd weer de top te halen”
  atletiek

  Jeroen D’hoedt moet stoppen met atletiek: “Ik heb tot het einde geprobeerd weer de top te halen”

  Jeroen D’hoedt heeft, tot zijn grote spijt, niet alles uit zijn loopcarrière kunnen halen en recent gaf hij er dan ook de brui aan. Telkens kreeg hij te maken met pijn in de rug ten gevolge van een nier met een slechte werking. Die problemen kwamen elke keer terug, zodat hij nooit meer de resultaten van de jaren voordien kon bereiken. Dat resulteerde in het einde van zijn loopcarrière.