Wim De Decker blikt vooruit en probeert de fundamenten voor de toekomst van SK Deinze te leggen.
Volledig scherm
Wim De Decker blikt vooruit en probeert de fundamenten voor de toekomst van SK Deinze te leggen. © Robby Verdickt

Wim De Decker wil bij SK Deinze meer zijn dan trainer: “Om ergens te geraken moet alles in orde zijn”

VOETBAL 1BBij SK Deinze zal Wim De Decker meer zijn dan enkel trainer. In overleg met voorzitter Denijs Van de Weghe wil hij de fundamenten van de nog jonge profclub bouwen. Om op termijn klaar te zijn voor promotie naar 1A.

 1. Kurt Weuts loodst Racing Mechelen met goal en assist naar volgende bekerronde: “Blij dat alle aanvallers al scoorden”
  voetbal eerste ronde beker van belgië

  Kurt Weuts loodst Racing Mechelen met goal en assist naar volgende bekerronde: “Blij dat alle aanvallers al scoorden”

  Racing Mechelen kwam in zijn eerste oefenwedstrijden telkens niet goed uit de kleedkamer, maar voor de eerste officiële opdracht van het seizoen was het wel bij de les. Nog voor halfweg in de eerste helft voetbalden de troepen van Dave De Herdt, opnieuw in de dug-out na zijn preventieve quarantaine, een 0-2-voorsprong bij mekaar in het bekerduel bij FC Schaerbeek en legden zo de basis voor een rustige avond en de uiteindelijke kwalificatie, 1-4 werd het.
 1. Grady Hoflack en WS Houthulst bekeren ronde verder na overtuigende zege tegen Adegem (1-5): “We domineerden de match”
  Voetbal eerste ronde Beker van België

  Grady Hoflack en WS Houthulst bekeren ronde verder na overtuigen­de zege tegen Adegem (1-5): “We domineer­den de match”

  Tweedeprovincialer WS Houthulst heeft op het veld van de Oost-Vlaamse tweedeprovincialer VK Adegem een overtuigende 1-5-zege geboekt in de eerste ronde van de Croky Cup. Nieuwkomer Grady Hoflack was met twee doelpunten vanop de stip trefzeker en belangrijk voor Houthulst, dat volgende zondag de Antwerpse eersteprovincialer Leest treft in de volgende ronde van de beker.