Ruben Geeraerts van SK Deinze heeft op Oudenaarde net gescoord en wordt door zijn ploegmaats gefeliciteerd.
Volledig scherm
Ruben Geeraerts van SK Deinze heeft op Oudenaarde net gescoord en wordt door zijn ploegmaats gefeliciteerd. © Geert De Rycke

Wim De Decker na 0-4 van SK Deinze op Oudenaarde: “Tweede helft beter dan de eerste”

Voetbal 1BNet als in de stadsderby bij Sparta Petegem won SK Deinze bij KSV Oudenaarde met 0-4. Trainer Wim De Decker deed het zaterdag met een totaal ander beginelftal dan in Petegem. Toen speelden de oranjehemden een betere eerste helft.

 1. Rob Heeren (Initia Hasselt): “Thuis tegen Quintus mikken op eerste thuiszege van het seizoen”

  Rob Heeren (Initia Hasselt): “Thuis tegen Quintus mikken op eerste thuiszege van het seizoen”

  De ontlading was groot vorig weekend toen Initia Hasselt de eerste zege van het seizoen kon boeken bij Atomix Haacht. In afwachting van de fusie volgend seizoen met HC Tongeren heeft Initia besloten om volledig de kaart van de jeugd te trekken. Eén van die grote talenten is Rob Heeren (19). Zaterdagavond krijgen ze in de Alverberg het Nederlandse Quintus op bezoek. Hasselt wil absoluut gaan voor de eerste thuisoverwinning.
 2. AA Gent gooide met nul op zes de knalprestatie tegen Club weg. Sinan Bolat: “Mogen niet denken dat het vanzelf gaat”
  voetbal 1A

  AA Gent gooide met nul op zes de knalpresta­tie tegen Club weg. Sinan Bolat: “Mogen niet denken dat het vanzelf gaat”

  Op enkele weken tijd kan er heel wat veranderen. Het AA Gent dat we zagen in de 6-1-overwinning tegen Club Brugge leek in niets op de Buffalo’s die zondagavond met 1-0 de boot ingingen op bezoek bij KV Kortrijk. De troepen van Hein Vanhaezebrouck startten bijzonder zwak aan de partij en ook ervaren rot Sinan Bolat kon achteraf niet meteen de vinger op de wonde leggen.