Wim Acke als speler in het shirt van SK Oostnieuwkerke. Acke was er liefst zeven jaar aan de slag. Straks begint hij als T2 bij Aalbeke aan een nieuw voetbalhoofdstuk.
Volledig scherm
Wim Acke als speler in het shirt van SK Oostnieuwkerke. Acke was er liefst zeven jaar aan de slag. Straks begint hij als T2 bij Aalbeke aan een nieuw voetbalhoofdstuk. © VDB

Wim Acke wordt komend seizoen assistent-trainer bij Aalbeke Sport: “Op mijn leeftijd was het nu het moment om het te proberen”

VOETBAL DERDE PROVINCIALE CWim Acke (42) wordt komend seizoen assistent-trainer van de ambitieuze derdeprovincialer Aalbeke Sport. Hij wordt er assistent van de nieuwe trainer Rodrigue Derycke. Aalbeke plukte intussen bij tweedeprovincialer SV Moorsele ook topschutter Lorenzo Mauceri weg.

 1. Succestrainer Albert Bers overleden op 89-jarige leeftijd: “Hele mooie tijden beleefd”
  voetbal

  Succestrai­ner Albert Bers overleden op 89-jarige leeftijd: “Hele mooie tijden beleefd”

  Vorige week stond de Belgische voetbalwereld even stil bij het overleden van trainer Albert Bers. Niet meer dan logisch natuurlijk als je ’s mans palmares overschouwt. De Limburger, vader van Philippe Bers (ex-trainer Linden, Wezemaal en Kampenhout), was niet alleen de eerste bondscoach van de nationale vrouwenploeg, hij leidde ook clubs als Winterslag en Germinal Ekeren naar de titel in tweede klasse.
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle