Tijl Swennen, toen nog bij Sport en Steun, was vorig jaar één van de winnaars in de Kristalparkkoers in Lommel.
Volledig scherm
Tijl Swennen, toen nog bij Sport en Steun, was vorig jaar één van de winnaars in de Kristalparkkoers in Lommel. © Dick Demey

Wielerhoogdag in Lommel: provinciaal coach Kevin Hulsmans organiseert zondag tien koersen

WielrennenNa negen maanden wachten, wordt er in Limburg weer op de weg gekoerst. Zondag staat in Heusden het PK voor meisjes op het programma en in Lommel gaat er een ware wielerhoogdag door. Provinciaal coach Kevin Hulsmans tekent er voor de tweede editie van de Kristalparkkoers. Met op het programma liefst tien koersen: van miniemen tot elite.

 1. Alessio Castro-Montes (AA Gent) hypergemotiveerd voor Europese kwalificatie: “We moeten die 0 op 18 rechtzetten”
  voetbal jupiler pro league

  Alessio Cas­tro-Mon­tes (AA Gent) hypergemo­ti­veerd voor Europese kwalifica­tie: “We moeten die 0 op 18 rechtzet­ten”

  Met een klinkende 1-3-overwinning op het veld van KV Oostende beleefde AA Gent de perfecte generale repetitie voor het Europese duel van donderdag. Tegen Omonia Nicosia moeten de Buffalo’s proberen om al in de eerste wedstrijd een kloofje te slaan. Wie er absoluut op gebrand is om de poulefases van de Europa League te bereiken, is Alessio Castro-Montes. Hij heeft nog een openstaande rekening in de Europa League.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. Radoslaw Majecki incasseerde nog geen veldgoal bij Cercle Brugge: “Ik wil beter worden dan Fabianski”
  voetbal jupiler pro league

  Radoslaw Majecki incasseer­de nog geen veldgoal bij Cercle Brugge: “Ik wil beter worden dan Fabianski”

  Cercle Brugge staat zaterdag voor de uiterst moeilijke verplaatsing naar Racing Genk, dat vorige zondag in Waregem een demonstratie gaf en door velen tot best voetballende ploeg van het moment werd uitgeroepen. Een uitgelezen kans om zich te onderscheiden voor de nieuwe Poolse doelman van de Vereniging, Radoslaw (“Zeg maar Radek”) Majecki, die in drie optredens nog geen veldgoal incasseerde.