Romero werd stevig op de huid gezeten door Vervoort, maar de Ninoofse goalgetter wist toch opnieuw twee keer de netten te doen trillen.
Volledig scherm
Romero werd stevig op de huid gezeten door Vervoort, maar de Ninoofse goalgetter wist toch opnieuw twee keer de netten te doen trillen. © Roger De Groote / RV

Wie anders dan Oli Romero zet Ninove op weg naar zege in openingsmatch: “Als ploeg waren we bijzonder sterk”

Voetbal eerste nationaleKVK Ninove heeft zijn intrede op het hoogste amateurniveau niet gemist. Op het veld van Rupel Boom keken de jongens van coach Alan Haydock al snel tegen een vroege achterstand aan na ongelukkig mistasten van doelman Van Den Noortgaete. Maar de promovendus toonde al snel zijn ware aard. Voetballend waren de withemden gewoon beter dan de thuisploeg en met een goaltjesdief als Romero in de rangen ging Ninove op én over de Steenbakkers (uitslag: 1-2).

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Stevige Gentse pandoering doet Olsa Brakel wegzakken in het klassement: “Dominantie niet kunnen omzetten in doelpunten”
  Voetbal Tweede nationale A

  Stevige Gentse pandoering doet Olsa Brakel wegzakken in het klassement: “Dominantie niet kunnen omzetten in doelpunten”

  Na een magere één op negen is Olsa Brakel teruggezakt naar de twaalfde stek in het klassement. Na het meer dan verdiende punt op het veld van uittredend kampioen Sparta Petegem vorig week hoopten de troepen van coach Nijst nu ook te stunten tegen leider RC Gent. Zonder vaste waarden als Lambrecht, Ndefe en Nelis domineerde geel-zwart wel de match, maar de doelpunten vielen telkens aan de overzijde. Stilaan is het volgende week tegen Westhoek van moeten.
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.