Wibo Van Poeck speelde zeer sterk op het toernooi van TC Witte Kaproenen.
Volledig scherm
Wibo Van Poeck speelde zeer sterk op het toernooi van TC Witte Kaproenen. © Robby Verdickt

Wibo Van Poeck schittert op Tennis Tour bij TC Witte Kaproenen

TennisHet toernooi van TC Witte Kaproenen mocht zich verheugen op meer dan 200 inschrijvingen. Dé man van het toernooi werd Wibo Van Poeck. Hij walste bij mannen 2 over de tegenstand heen en groeit nu al uit tot één van de favorieten voor winst in de Masters.

 1. Matthias Jansen en OG Vorselaar ontvangen ASV Geel: “Overwinning tegen Bevel geeft boost”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Matthias Jansen en OG Vorselaar ontvangen ASV Geel: “Overwin­ning tegen Bevel geeft boost”

  Bij OG Vorselaar kunnen ze zich opmaken voor twee uitdagingen. Volgende week staat een bezoek naar leider Wezel op het programma, zaterdagavond om 19.30 uur speelt de formatie uit eerste provinciale gastheer voor ASV Geel. Dat zal gebeuren met de nodige luister. Aan de wedstrijd is een sponsoravond gekoppeld, en wordt de succesvolle jeugdwerking aan het publiek voorgesteld.
 2. Daniel Ternest (LS Merendree) kijkt uit naar derby tegen Poesele: “Het wordt zaak om te bevestigen”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Daniel Ternest (LS Merendree) kijkt uit naar derby tegen Poesele: “Het wordt zaak om te bevestigen”

  LS Merendree en FC Poesele werden in tweede provinciale A als potentiële revelaties getipt. En voorlopig lossen zij ook de verwachtingen in. Merendree kwam met een 6 op 9 aardig uit de startblokken, Poesele parkeerde zich vorige week na een 7 op 9 op de derde plaats. Daniel Ternest nodigde ex-ploegmaat Robin Dossche - nu aan de slag bij FC Poesele - uit voor wat hulp bij de verbouwingen. Wij vroegen hem of hij wat wijzer werd over de te verwachten aanpak van FC Poesele in de derby van komend weekend.