Peter Genyn (links) deed het weer. Hij werd opnieuw Europees Kampioen.
Volledig scherm
Peter Genyn (links) deed het weer. Hij werd opnieuw Europees Kampioen. © Belga

Wheeler Peter Genyn verlengt titel op de 200m

AtletiekWheeler Peter Genyn (categorie T 51) heeft op het EK para-atletiek in het Poolse Bydgoszcz met succes zijn titel op de 200m verdedigd. Zaterdag wil hij graag de spurtdubbel compleet maken door ook de 100m te winnen. 

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Ben Hermans is één van de kanshebbers in de Arctic Race of Norway, ook Jens Reynders en Jelle Vanendert staan aan de start
  Wielrennen

  Ben Hermans is één van de kansheb­bers in de Arctic Race of Norway, ook Jens Reynders en Jelle Vanendert staan aan de start

  Het wielerpeloton trekt voor het eerst sinds lang weer naar Noorwegen. Na een jaar onderbreking staat daar vanaf donderdag de achtste editie van de Arctic Race of Norway op het programma. Dylan Teuns won deze rittenkoers in 2017, maar deze keer is de Halenaar er niet bij. Met Ben Hermans (Israel Start-Up Nation), Jens Reynders (Sport Vlaanderen-Baloise) en Jelle Vanendert (Bingoal Pauwels Sauzen WB) staan er drie Limburgers aan de start.