Wouter Vosters, bij Wezel een vertrouwd gezicht op de linkerflank.
Volledig scherm
Wouter Vosters, bij Wezel een vertrouwd gezicht op de linkerflank. © Mpics

Wezel Sport speelt zaterdagavond topper tegen Kontich met periodetitel als inzet: “Periodewinst mag geen einddoel zijn”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEIn eerste provinciale valt mogelijk zaterdagavond het verdict in de strijd om de eerste periodetitel. Daarin voert Wezel het hoge woord. De Molse formatie telt 4 punten voorsprong op Berg en Dal en 6 op Kontich. Wezel-Kontich is meteen de absolute topper van de negende speeldag.

  1. Kunnen Aleksandar Stankov en KFC Diest zich herpakken in ouderwetse derby tegen KVK Beringen? “Ik voel nog altijd een positieve sfeer in de groep”
    VOETBAL DERDE NATIONALE B

    Kunnen Aleksandar Stankov en KFC Diest zich herpakken in ouderwetse derby tegen KVK Beringen? “Ik voel nog altijd een positieve sfeer in de groep”

    Zaterdagavond staat er in derde nationale B nog eens een ouderwetse derby tussen KVK Beringen en KFC Diest op het programma. Beide clubs teren op een rijke voetbalgeschiedenis, maar anno 2021 is het vooral knokken om zich stilaan weer op de nationale voetbalkaart te zetten. Diest begon verrassend sterk aan het seizoen, maar zakte dan terug, terwijl Beringen stilaan aan een opmars lijkt bezig te zijn.