Yannick Mols in actie tijdens de partij tegen Beringen, waarin hij geblesseerd uitviel.
Volledig scherm
Yannick Mols in actie tijdens de partij tegen Beringen, waarin hij geblesseerd uitviel. © Wezel sport / RV

Wezel kan na enkelblessure weer rekenen op Yannick Mols: “Even gedacht dat ik lang buiten strijd zou zijn”

voetbal derde nationale BWezel Sport blijft het bijzonder goed doen als debutant in derde nationale B. De kampioen van vorig seizoen in eerste provinciale is na vijf wedstrijden alleen leider. De meest productieve ploeg van de reeks kan sinds vorige week opnieuw rekenen op Yannick Mols die, na een enkelletsel, weer fit is.

  1. Yassin Gueroui en Patro Eisden nemen in dolle slotfase de maat van  Hoogstraten en verstevigen hun leidersplaats: “Het feestje blijft duren”

    Yassin Gueroui en Patro Eisden nemen in dolle slotfase de maat van Hoogstra­ten en verstevi­gen hun leiders­plaats: “Het feestje blijft duren”

    Patro Eisden blijft de overwinningen aan elkaar rijgen. Toch hadden de Maaslanders aan Hoogstraten een lastige klant. Pas in de absolute slotfase brak Eisden de dubbele muur van de hekkensluiter open. Roman Ferber en Jordan Renson ranselden telkens vanop de zestien de bal tegen de netten. De ontlading bij het laatste fluitsignaal was dan ook bijzonder groot. “Ons sprookje blijft duren. We pakken een nieuwe driepunter en verstevigen onzeleidersplaats”, juichte een tevreden Yassin Gueroui.