Wesley Vercamst, in zijn laatste seizoen bij de beloften afgeremd door een operatie aan de knie, stopt met koersen.
Volledig scherm
Wesley Vercamst, in zijn laatste seizoen bij de beloften afgeremd door een operatie aan de knie, stopt met koersen. © Foto Coghe

Wesley Vercamst hangt koersfiets aan de haak: “Focus op studies en op marketingbedrijfje dat sneller groeit dan verwacht”

wielrennen beloftenWesley Vercamst (21) nam een hele moeilijke beslissing. De laatstejaarsbelofte stopt met koersen en investeert verder in zijn studies en in zijn nog jonge bedrijf Wide Marketing. De Dentergemnaar zat tien jaar op de koersfiets.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.