Wesley Vercamst, in zijn laatste seizoen bij de beloften afgeremd door een operatie aan de knie, stopt met koersen.
Volledig scherm
Wesley Vercamst, in zijn laatste seizoen bij de beloften afgeremd door een operatie aan de knie, stopt met koersen. © Foto Coghe

Wesley Vercamst hangt koersfiets aan de haak: “Focus op studies en op marketingbedrijfje dat sneller groeit dan verwacht”

wielrennen beloftenWesley Vercamst (21) nam een hele moeilijke beslissing. De laatstejaarsbelofte stopt met koersen en investeert verder in zijn studies en in zijn nog jonge bedrijf Wide Marketing. De Dentergemnaar zat tien jaar op de koersfiets.

 1. Muth achtste en tiende in DTM in het Nederlandse Assen, waar BMW en Mercedes de zeges verdelen

  Muth achtste en tiende in DTM in het Nederland­se Assen, waar BMW en Mercedes de zeges verdelen

  De tweede wedstrijd van de DTM in Assen verliep vrij monotoon, met een iet wat verrassende zege van Mercedes-rijder Lucas Auer voor Liam Lawson. De Ferrari-rijder vergroot zo zijn voorsprong in het kampioenschap op Marco Witmann (BMW) en Kelvin van der Linde (Audi), die respectievelijk derde en vierde werden. Zij tellen tien en vijftien punten minder dan Lawson, met nog de meetings van Hockenheim en op de Norisring te gaan. Esteban Muth van zijn kant werd tiende en is twaalfde in het kampioenschap.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.