Diego Van Looy ligt momenteel zwaargewond in een Spaans ziekenhuis na een aanrijding door een vrachtwagen.
Volledig scherm
Diego Van Looy ligt momenteel zwaargewond in een Spaans ziekenhuis na een aanrijding door een vrachtwagen. © DVL / RV

Wereldkampioen duatlon Diego Van Looy ontsnapt aan de dood na ongeval op Balearen: “Met grote snelheid aangereden door truck”

duatlonRegerend wereldkampioen duatlon Diego Van Looy is maandag op training aangereden door een vrachtwagen. De Mechelaar was zich op de Spaanse Balearen aan het voorbereiden op het WK van volgende maand in Zofingen. Hij werd in volle afdeling met zijn fiets aan een snelheid van om en bij de 60 km/u aangereden door een vrachtwagen. Van Looy werd daarbij zwaargewond en brak onder meer zijn nek. Er wachten hem minstens twee operaties en een lange revalidatie.

 1. Kristof D’Haene en KV Kortrijk bekeren verder: “Ik ben weer helemaal terug”
  Voetbal Eerste klasse A

  Kristof D’Haene en KV Kortrijk bekeren verder: “Ik ben weer helemaal terug”

  Na vier gelijke spelen op rij in de competitie weet KV Kortrijk weer wat winnen is. De Kerels versloegen KV Oostende met het kleinste verschil in de achtste finales van de Croky Cup en schaarden zich zo bij de laatste acht. Kristof D’Haene was wederom belangrijk met een schitterende assist. De aanvoerder van de Veekaa groeit week na week en is klaar om zaterdag zijn ex-ploeg Cercle Brugge te bekampen.
 2. Manon Stragier blijft positief na de verloren bekermatch: “Met deze mentaliteit komen er met Asterix Avo nog mooie momenten aan”
  Volleybal Liga A

  Manon Stragier blijft positief na de verloren bekermatch: “Met deze mentali­teit komen er met Asterix Avo nog mooie momenten aan”

  Na de knappe prestaties tegen Thessaloniki en Tchalou heeft Asterix Avo woensdagavond in de Topsporthal bewezen dat er steeds meer progressie zit in het team van trainer-coach Kris Vansnick. Tijdens de kwartfinale van de Belgische beker botste de thuisploeg echter op een ijzersterk VDK Gent. Marlies Janssens maakte deze zomer de overstap van Beveren naar Gent. Ze zette vier ‘killbloks’ neer, scoorde aan zestig procent en ze was goed voor acht aces met haar opslag.