Wim Van Britsom is aan zijn laatste maanden bezig als headcoach van Kontich Wolves. Een opvolger is er nog niet.
Volledig scherm
Wim Van Britsom is aan zijn laatste maanden bezig als headcoach van Kontich Wolves. Een opvolger is er nog niet. © Mpics

Wegen van coach Wim Van Britsom en Insurea Kontich scheiden op het einde van het seizoen: “Club staat voor boeiende maanden”

BASKETBAL TOP DIVISION ONEEr is zich een stoelendans aan het voltrekken onder de trainers in Top Division One en Two. Na Gembo gaat nu ook Kontich Wolves over tot een trainerswissel. Na 5 jaar gaan Wim Van Britsom en Kontich op het einde van het seizoen uit elkaar. De club maakt werk van een opvolger.

  1. Anshel Ver Eecke blikt met Gent terug op een fantastische wedstrijd tegen Maaseik: “Het had nog leuker geweest als we de tiebreak hadden gehaald”
    PREMIUM
    Volleybal Lotto Volley League

    Anshel Ver Eecke blikt met Gent terug op een fantasti­sche wedstrijd tegen Maaseik: “Het had nog leuker geweest als we de tiebreak hadden gehaald”

    De Champions Play-offs in het mannenvolleybal wordt in twee categorieën afgewerkt. De twee topteams Maaseik en Roeselare zullen strijden voor de landstitel. Zoveel is duidelijk. De vier overige ploegen - Gent, Leuven, Menen en Aalst - vechten onderling voor de plaatsen drie tot en met zes. Dat dit helemaal niet voor een saaie eindronde zorgt, bewijzen de resultaten. De spanning in de Lotto Volley League was nog nooit zo groot.