Advocaat Thomas Bailleul verdedigde Sassport Boezinge.
Volledig scherm
Advocaat Thomas Bailleul verdedigde Sassport Boezinge. © JVK

Wedstrijd Sassport Boezinge-SC Blankenberge moet worden herspeeld

voetbal eerste provincialeDe wedstrijd tussen Sassport Boezinge A en Blankenberge A moet worden herspeeld. Dat besliste het beroepscomité van Voetbal Vlaanderen. Op de zesde speeldag werd de wedstrijd door scheidsrechter Nico Roose na een halfuur stopgezet. De score was toen 0-0. Het disciplinair comité van Voetbal Vlaanderen deed eerder al een uitsprak en legde de thuisploeg toen een 0-5 forfaitscore op.

  1. Terwijl clubbestuur geen commentaar meer geeft in Beerschot-zaak trekt Rupel Boom naar Hoogstraten voor kelderkraker: “Iedereen beseft belang”
    voetbal eerste nationale

    Terwijl clubbe­stuur geen commentaar meer geeft in Beer­schot-zaak trekt Rupel Boom naar Hoogstra­ten voor kelderkra­ker: “Iedereen beseft belang”

    Nadat er in de nasleep van de uitspraak in de rechtszaak tegen Beerschot woensdag nieuwe elementen bekend raakten, wenst het clubbestuur van Rupel Boom niet meer te reageren op de ontwikkelingen. In belang van het onderzoek, maar ook omdat de Steenbakkers zich moeten concentreren op het voetbal. In dat opzicht vechten ze komend weekend een zespuntenduel uit met Hoogstraten. Dat staat momenteel voorlaatste in de stand met zes punten minder dan de troepen van Kevin Nicaise. Winst betekent een tik uitdelen, verlies er eentje incasseren.