Op het podium van de Grote Prijs Jules Van Hevel kon Warre Vangheluwe (l.) toch alweer glimlachen. Lars Oreel won, Luca De Meester werd derde.
Volledig scherm
Op het podium van de Grote Prijs Jules Van Hevel kon Warre Vangheluwe (l.) toch alweer glimlachen. Lars Oreel won, Luca De Meester werd derde. © Foto Coghe

Warre Vangheluwe buigt voor sluwere Lars Oreel: “Nederlander liet uitschijnen piepedood te zitten”

Wielrennen elite z/c en beloftenWarre Vangheluwe (21) wou in Ichtegem z’n interclubzege van vorig jaar hernieuwen, maar botste in de laatste meters op medevluchter Lars Oreel. De kerel uit Meulebeke was er meteen na afloop het hart van in.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.