Warre De Cuyper aan het werk op de piste.
Volledig scherm
Warre De Cuyper aan het werk op de piste. © Mpics

Warre De Cuyper wint korte cross in Arendonk dankzij straffe remonte

veldlopenWarre De Cuyper boekte zaterdag in Arendonk z’n eerste veldloopzege ooit. In de korte cross wist hij na een snedige eindsprint in de slotmeters Tibo Vanleke nog te remonteren. 

 1. Kristof Meykens verlengt zijn verblijf bij Herk FC en begint er aan zijn achtste seizoen als trainer: “Ik voel me hier thuis”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Kristof Meykens verlengt zijn verblijf bij Herk FC en begint er aan zijn achtste seizoen als trainer: “Ik voel me hier thuis”

  Kristof Meykens traint ook volgend seizoen FC Herk. De T1 verlengde onlangs zijn verbintenis bij de eersteprovincialer om er in juli aan zijn achtste seizoen te beginnen. Zo’n lange samenwerking is in het trainerswereldje een zeldzaamheid. Anderzijds is het een bewijs dat het wederzijds vertrouwen tussen trainer en clubbestuur bijzonder groot is. “Ik voel me al die jaren thuis bij deze club. Waarom dan andere oorden opzoeken? Het gras is elders niet groener, hoor”, reageert Meykens.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.