Warre Coopman (r.) in de match bij Lokeren-Temse in strijd met Toon Janssen: hij hoopt tegen Gullegem op een basisstek.
Volledig scherm
Warre Coopman (r.) in de match bij Lokeren-Temse in strijd met Toon Janssen: hij hoopt tegen Gullegem op een basisstek. © Geert De Rycke

Warre Coopman speelt met KSV Oudenaarde uit bij Gullegem een thuismatch: “Wil iets laten zien”

Voetbal tweede nationale ATimmert KSV Oudenaarde uit bij FC Gullegem verder aan de weg richting een veilige plaats in het klassement? Warre Coopman (21) werkt zondag een thuismatch af. Hij woont op twee straten van de Poezelhoek in Gullegem.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Lyra-Lierse hervat de competitie met een thuiswedstrijd tegen Houtvenne: “Tegenstander komt duidelijk versterkt uit de winterstop”
  voetbal tweede nationale B

  Ly­ra-Lier­se hervat de competitie met een thuiswed­strijd tegen Houtvenne: “Tegenstan­der komt duidelijk versterkt uit de winterstop”

  Ook voor Lyra-Lierse zit de winterstop er eindelijk op. Na eerder wisselend succes in de oefenwedstrijden - winst tegen Heikant, verlies tegen Kontich en Boom - hervatten de Pallieters zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Houtvenne. Die tegenstander mag dan wel in de kelder van 2deB bengelen, een zachtgekookt eitje wordt dat niet. Houtvenne wist zich in de winterstop immers behoorlijk te versterken.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.