Warre Coopman (r.) in de match bij Lokeren-Temse in strijd met Toon Janssen: hij hoopt tegen Gullegem op een basisstek.
Volledig scherm
Warre Coopman (r.) in de match bij Lokeren-Temse in strijd met Toon Janssen: hij hoopt tegen Gullegem op een basisstek. © Geert De Rycke

Warre Coopman speelt met KSV Oudenaarde uit bij Gullegem een thuismatch: “Wil iets laten zien”

Voetbal tweede nationale ATimmert KSV Oudenaarde uit bij FC Gullegem verder aan de weg richting een veilige plaats in het klassement? Warre Coopman (21) werkt zondag een thuismatch af. Hij woont op twee straten van de Poezelhoek in Gullegem.

 1. FC Mandel United houdt trainersstaf aan boord maar verliest opnieuw met het kleinste verschil in Knokke
  Voetbal eerste nationale

  FC Mandel United houdt trainers­staf aan boord maar verliest opnieuw met het kleinste verschil in Knokke

  FC Mandel United verloor voor de vierde keer op rij met het allerkleinste verschil. Op het veld van FC Knokke kreeg de ploeg van coach Mikhail Turi opnieuw een 1-0-nederlaag te slikken ondanks het feit dat de Izegemnaars opnieuw geen loon naar werken kreeg. In de stand blijft Mandel United de hekkensluiter van dienst en wordt de situatie week na week hachelijker.
 2. David Habarugira en KFC Diest knopen na ruim drie maanden malaise nog eens aan met deugddoende zege tegen Wellen (3-1): “Eindelijk nog eens beloond voor het harde werk”
  voetbal derde nationale B

  David Habarugira en KFC Diest knopen na ruim drie maanden malaise nog eens aan met deugddoen­de zege tegen Wellen (3-1): “Eindelijk nog eens beloond voor het harde werk”

  Een diepe zucht van opluchting ging zaterdagavond doorheen het Diestse Warandestadion. Ruim drie maanden na de laatste overwinning, thuis tegen Wezel, wist KFC Diest eindelijk nog eens aan te knopen met een deugddoende driepunter tegen KVK Wellen. Het werd 3-1 dankzij twee goals in de laatste vijf minuten.