Warre Coopman (l.) draagt volgend seizoen het shirt van FC Gullegem
Volledig scherm
Warre Coopman (l.) draagt volgend seizoen het shirt van FC Gullegem © Geert De Rycke

Warre Coopman (KSV Oudenaarde) eerste nieuwkomer bij FC Gullegem: “Nog één nieuwe speler en dan stopt het”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler FC Gullegem maakt zaterdag de korte verplaatsing naar KRC Harelbeke. Bij het team van trainer Peter Devos tekende bijna iedereen bij. Aron Defevere vertrekt naar eersteprovincialer SK Roeselare-Daisel. Warre Coopman (22) van reeksgenoot KSV Oudenaarde versterkt dan weer de rangen. Hij woont in Gullegem.

 1. Christophe De Keyser pakt winst in Ironman 70.3 Marbella: “Van start tot finish aan de leiding”
  Triatlon

  Christophe De Keyser pakt winst in Ironman 70.3 Marbella: “Van start tot finish aan de leiding”

  Wat in de schaduw van de winst van Kenneth Vandendriessche in de Ironman van Lanzarote pakte nog een landgenoot uit met een straffe stoot. Christophe De Keyser uit Overijse greep immers zondag de winst in de Ironman 70.3 van het Spaanse Marbella. Voor De Keyser is het zijn eerste winst ooit in een Ironman. Dankzij deze zege heeft hij ook een ticket voor het WK in St George (VS) op zak, waardoor hij zijn zomerplanning moet bijsturen.
 2. Amerikaanse ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”
  voetbal eerste nationale

  Amerikaan­se ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”

  Nathan Crockett is de nieuwe eigenaar van Rupel Boom. Maandag presenteerde de Amerikaan zich aan het schepencollege in Boom en een dag later bezegelden de 42-jarige ondernemer en de Spanjaarden van Rising Phoenix Holding de overname officieel met de laatste handtekeningen. Tijdens de persconferentie vanavond werden Crockett zelf, CEO Geert Van den Wijngaert, de nieuwe technische staf onder leiding van Stéphane Demets (ex-SK Heist) én een deel van de spelerskern voorgesteld.