Ward Vanhoof kwam in de Scheldeprijs ten val. Sportdirecteur Walter Planckaert en de wedstrijddokter inspecteren.
Volledig scherm
Ward Vanhoof kwam in de Scheldeprijs ten val. Sportdirecteur Walter Planckaert en de wedstrijddokter inspecteren. © Photo News

Ward Vanhoof likt wonden na val in Scheldeprijs: “Had erger kunnen zijn”

Wielrennen ProfsDaags nadat hij in de Scheldeprijs door een val werd uitgeschakeld kon Ward Vanhoof (31) vijftig kilometer losfietsen. De neoprof van Sport Vlaanderen-Baloise liep schaafwonden op en een gezwollen knie waardoor voorzichtigheid aangewezen is.

 1. Trainer Patrick Wachel (RSCA) ziet dat motor van leider sputtert: “We komen zo moeilijk tot scoren”
  vrouwenvoetbal super league

  Trainer Patrick Wachel (RSCA) ziet dat motor van leider sputtert: “We komen zo moeilijk tot scoren”

  Is paars-wit het winnen verleerd? Na de 0-1-nederlaag op de laatste speeldag van de reguliere competitie tegen Woluwe, kwam Anderlecht zaterdag in zijn eerste wedstrijd van POI op het veld van OHL niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Zelfs een penalty kon niet verzilverd worden. Door deze puntendeling nadert eerste achtervolger Standard tot op drie punten. De club uit Luik, de komende tegenstander, heeft wel één duel meer gespeeld.
 2. Wommelgemnaar Michaël Heylen vond spelplezier en vertrouwen terug bij Sparta Rotterdam: “Eredivisie is me op het lijf geschreven”

  Wommelgem­naar Michaël Heylen vond spelple­zier en vertrouwen terug bij Sparta Rotterdam: “Eredivisie is me op het lijf geschreven”

  Michaël Heylen maakte vorige zomer de overstap van Emmen naar Sparta Rotterdam. De 27-jarige Wommelgemnaar (ex-Anderlecht en Zulte Waregem red.) ontpopte zich er meteen tot titularis in de defensie en kende een rustig en stabiel seizoen met de Rotterdammers. Na enkele moeilijkere jaren in eigen land lijkt de verdediger in de Eredivisie zo eindelijk weer z’n draai te hebben gevonden.
 1. Koersdirecteur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"
  Play

  Koersdirec­teur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"

 2. EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’

  8 april