Ward Baert kan na acht jaar terugkeren naar nationaal voetbal: “Het was altijd mijn bedoeling en het zou prachtig zijn om dat met mijn club af te dwingen”
Volledig scherm
Ward Baert kan na acht jaar terugkeren naar nationaal voetbal: “Het was altijd mijn bedoeling en het zou prachtig zijn om dat met mijn club af te dwingen” © Geert De Rycke

Ward Baert kan met Drongen geschiedenis schrijven: “Promotie naar nationaal voetbal zou grotere verwezenlijking zijn dan titels in tweede provinciale”

voetbal eerste provincialeKVE Drongen legt zondag als eersteprovincialer een ritje van anderhalf uur richting het Vlaams-Brabantse VK Linden af. Aanvoerder Ward Baert droomt ervan om ’s avonds als derdenationaler terug te keren.

  1. Racing Mechelen neemt afscheid van trainer Dave De Herdt: “Met heel veel wederzijds respect”
    voetbal tweede nationale B

    Racing Mechelen neemt afscheid van trainer Dave De Herdt: “Met heel veel wederzijds respect”

    Een verrassing was het vrijdagmiddag toen Racing Mechelen een mededeling verspreide via de officiële communicatiekanalen waarmee het afscheid van trainer Dave De Herdt werd aangekondigd. Verrassend, exact twee maanden na het behalen van de titel en promotie naar tweede amateur en verrassend, ongeveer drie weken voor de start van de voorbereiding. Naar de echte reden voor de breuk, blijft het evenwel gissen.