Walter Roelants is doodmoe, maar wil absoluut doorgaan toe het einde in de Dakar.
Volledig scherm
Walter Roelants is doodmoe, maar wil absoluut doorgaan toe het einde in de Dakar. © Belgaonthespot/RV

Walter Roelants krijgt het zwaar in de Dakar, maar bijt door: “Het waren heel zware etappes met heel veel stof”

motorsportDe Belgische motard Walter Roelants (Husqvarna) die voor To Walk Again deelneemt aan de 43ste Dakar leverde op dinsdag zijn beste prestatie tot dusver. De Kempenaar eindigde 49ste op 2u53 van de winnaar en schoof op naar de 54ste plaats. Op woensdag kon hij nog een plek goedmaken in de voorlopige klassering. Op de vooravond van de zwaarste rit van de Dakar 2021 is de man uit Grobbendonk 53ste.

 1. In een coronavrij Australië wint Mathijs Casteele een lokale 5km : “Mentaal deed het deugd om nog eens een wedstrijd te lopen”
  Atletiek

  In een coronavrij Australië wint Mathijs Casteele een lokale 5km : “Mentaal deed het deugd om nog eens een wedstrijd te lopen”

  Terwijl er in België nog steeds geen sprake is van atletiekwedstrijden, mogen atleten in andere delen van de wereld wel al terug hun spikes bovenhalen. In Australië is het zomerseizoen ondertussen zelfs in behoorlijk normale omstandigheden van start gegaan. Mathijs Casteele, die al bijna een jaar in Australië verblijft, nam er afgelopen zondag voor het eerst deel aan een wedstrijd en hij won meteen ook in een wedstrijdrecord. “Eigenlijk was ik gewoon blij om eens niet alleen te moeten lopen”, klinkt het.
 1. Adrian en Mia Refaelov hebben schattige boodschap voor hun papa
  Play

  Adrian en Mia Refaelov hebben schattige boodschap voor hun papa

 2. Refaelov: "Kreeg ook veel felicitaties uit Brugge en dat doet me veel plezier"
  Play
  Gouden Schoen

  Refaelov: "Kreeg ook veel felicita­ties uit Brugge en dat doet me veel plezier"