De kop is eraf voor Waldo Rubio, en daar zijn ook zijn ploegmaats Popovic, Vitinho, Vanhoutte en Hotic blij om. "Die eerste invalbeurt heeft me alvast geleerd dat het Belgische voetbal een pak fysieker is dan het Spaanse, maar ik zal me wel snel aanpassen."
Volledig scherm
De kop is eraf voor Waldo Rubio, en daar zijn ook zijn ploegmaats Popovic, Vitinho, Vanhoutte en Hotic blij om. "Die eerste invalbeurt heeft me alvast geleerd dat het Belgische voetbal een pak fysieker is dan het Spaanse, maar ik zal me wel snel aanpassen." © Belga

Waldo Rubio debuteert met doelpunt voor Cercle Brugge tegen OH Leuven: “Hopelijk het eerste van een lange rij”

Voetbal 1AOp Beerschot zat hij in het tweede deel van de ‘zondvloedmatch’ voor het eerst op de bank, tegen Leuven kreeg hij zijn eerste speelminuten: Waldo Rubio (25) bedankte meteen met een doelpunt dat Cercle Brugge tegen OH Leuven alsnog een punt opleverde. “Maar we hadden kunnen winnen. Helemaal gelukkig ben ik dus niet”, zegt de Spaanse winger.

 1. Russell Racing by PK Carsport pakt zege na felbevochten 43ste editie van 24 Hours of Zolder
  Autosport

  Russell Racing by PK Carsport pakt zege na felbevoch­ten 43ste editie van 24 Hours of Zolder

  De 43ste editie van de 24 Hours of Zolder heeft al zijn beloften ingelost, waarbij de prototypes als grote overwinnaars uit de bus zijn gekomen. De zege was voor Russell Racing by PK Carsport, meteen de vierde overwinning al voor Frank Thiers en een tweede voor Gilles Magnus, Jeffrey Van Hooydonk en Hans Thiers. Voor de Israëliër Alon Day was het de eerste keer dat hij in Zolder bovenaan de ranking eindigde.
 2. Tom Verhoeven debuteert als T1 van Rupel Boom met stuntzege in Knokke (1-3): “Dit is een statement”
  Voetbal 1N

  Tom Verhoeven debuteert als T1 van Rupel Boom met stuntzege in Knokke (1-3): “Dit is een statement”

  Rupel Boom speelde zondag een bewogen week overtuigend van zich af. Op bezoek bij Knokke wonnen de Steenbakkers oververdiend met 1-3 dankzij goals van Abaz, Sula en Nzinga. En die cijfers waren niet eens overdreven, want terwijl kansen creëren nog een groot pijnpunt was de voorbije weken, voetbalden de bezoekers aan de kust een karrenvracht loepzuivere mogelijkheden bij mekaar. Tom Verhoeven, coach ad interim na het vertrek van Greg Vanderidt, glunderde na afloop.