Nordin Jackers viert een redding in de overwinning op RWDM.
Volledig scherm
Nordin Jackers viert een redding in de overwinning op RWDM. © BELGA

Waasland-Beveren wint op een diefje bij RWDM: “Prachtprestatie van Nordin Jackers”

Voetbal 1BWaasland-Beveren heeft op RWDM z'n derde zege van het seizoen behaald. Aan het eind stond er 1-3 op het bord in het Edmond Machtensstadion, maar die score had evengoed omgekeerd kunnen zijn. RWDM wrong een pak kansen de nek om in de tweede helft en Waasland-Beveren had een uitstekende Nordin Jackers nodig om de drie punten mee te nemen.

 1. Milan Fretin en Kamiel Bonneu tekenen profcontract bij Sport Vlaanderen-Baloise
  Wielrennen

  Milan Fretin en Kamiel Bonneu tekenen profcon­tract bij Sport Vlaanderen-Baloise

  Limburg telt volgend seizoen met Milan Fretin en Kamiel Bonneu twee nieuwe profrenners. De twee tekenden een contract bij Sport Vlaanderen-Baloise. Vooral voor de nog maar 20-jarige Fretin is de overstap naar de profs een kleine verrassing. De snelle Genkenaar kan er verder uitgroeien. Kamiel Bonneu wordt bij de Vlaamse profploeg uitgespeeld als klimmer. “Wat lange tijd ver weg leek, wordt nu toch waarheid”, laat Bonneu weten.
 2. Paolo Arrivas en Rupel Boom zijn na pijnlijk verlies tegen Mandel United nu gedeeld voorlaatste: “We moesten deze wedstrijd altijd winnen”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Paolo Arrivas en Rupel Boom zijn na pijnlijk verlies tegen Mandel United nu gedeeld voorlaat­ste: “We moesten deze wedstrijd altijd winnen”

  Eerstenationaler Rupel Boom trekt met zorgen het voetbalvrije weekend in. In het degradatieduel met Mandel United kreeg het voor rust enkele opgelegde kansen, maar Monroy mistte op een meter van doel, Kyeremeh vergat te besluiten nadat hij de doelman omspeelde en Tamsin kopte tegen zijn eigen kruising. Geen 1-0 en het venijn zat in de staart. De Raes bereikte Ferber met een vrije trap en die zorgde bij de enige bezoekende kans voor de 0-1. Dat was ook meteen de eindstand, want na de pauze geraakte de thuisploeg nog amper door de bezoekende afweer.
 1. VDK Gent wordt alleen leider na winst tegen Michelbeke: “Middenspeelsters maakten het verschil”
  Volleybal Liga A Vrouwen

  VDK Gent wordt alleen leider na winst tegen Michelbeke: “Midden­speel­sters maakten het verschil”

  Saturnus Michelbeke is er niet in geslaagd om te stunten tegen VDK Gent. De roodhemden van coach Audry Frankart speelden een al bij al verdienstelijke match in de Oost-Vlaamse derby, maar eens te meer bleek dat de ploeg iets te weinig kwaliteit aan boord heeft om tegen de toppers punten te pakken. VDK Gent komt door de derde opeenvolgende zege alleen aan de leiding nadat concurrent Asterix een punt liet liggen tegen Oudegem.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.