Aristote Nkaka (l. Waasland-Beveren) en Alessio Staelens (Deinze) in actie op vrijdagavond.
Volledig scherm
Aristote Nkaka (l. Waasland-Beveren) en Alessio Staelens (Deinze) in actie op vrijdagavond. © Belga

Waasland-Beveren trainer Marc Schneider gooide filosofie om in Deinze (0-0): “Team op dit moment niet klaar voor offensieve tactiek”

Voetbal 1BWaasland-Beveren heeft nog eens de nul kunnen houden. In Deinze lukte dat door onverwacht defensief aan de aftrap te komen. Coach Marc Schneider is een liefhebber van aanvallend voetbal, maar merkte in de eerste zeven wedstrijden van zijn team op dat dat niet tegen elke tegenstander mogelijk is. Aanvallend zag hij weinig, maar de clean sheet werd gekoesterd.

0 reacties

  1. 42 op 42 (!) en 11 punten los, Nick Van Aken en SC Duffel kunnen titel ruiken na topperwinst tegen Nielse: “Te vroeg voor felicitaties”
    VOETBAL VIERDE PROVINCIALE C

    42 op 42 (!) en 11 punten los, Nick Van Aken en SC Duffel kunnen titel ruiken na topper­winst tegen Nielse: “Te vroeg voor felicita­ties”

    SC Duffel zette zondagmiddag een serieuze stap richting titel in vierde C. Dankzij een 5-1-zege tegen eerste achtervolger Nielse staan de Duffelaars bijna halfweg de competitie 11 punten los aan de top van de stand met een perfect rapport van 42 op 42 en scoorden ze al 83 keer. Indrukwekkende cijfers, maar toch wil clubtopschutter Nick Van Aken het vel van de beer niet vroegtijdig verkopen.