Aristote Nkaka (l. Waasland-Beveren) en Alessio Staelens (Deinze) in actie op vrijdagavond.
Volledig scherm
Aristote Nkaka (l. Waasland-Beveren) en Alessio Staelens (Deinze) in actie op vrijdagavond. © Belga

Waasland-Beveren trainer Marc Schneider gooide filosofie om in Deinze (0-0): “Team op dit moment niet klaar voor offensieve tactiek”

Voetbal 1BWaasland-Beveren heeft nog eens de nul kunnen houden. In Deinze lukte dat door onverwacht defensief aan de aftrap te komen. Coach Marc Schneider is een liefhebber van aanvallend voetbal, maar merkte in de eerste zeven wedstrijden van zijn team op dat dat niet tegen elke tegenstander mogelijk is. Aanvallend zag hij weinig, maar de clean sheet werd gekoesterd.

0 reacties

 1. Koen Naert loopt zondag in Valencia : “Topjaar verzilveren met een snelle marathon”
  Atletiek

  Koen Naert loopt zondag in Valencia : “Topjaar verzilve­ren met een snelle marathon”

  Zondagochtend staat Koen Naert samen met een resem wereldtoppers aan de start van de marathon van Valencia. Het wordt zijn eerste wedstrijd na de Olympische marathon, die hij begin augustus als tiende afsloot. De Oostkampenaar heeft een goeie voorbereiding achter de rug en hoopt zijn fantastisch atletiekjaar af te sluiten met een knaller. “Ik voel dat ik in staat ben om zondag een persoonlijk record te lopen”, klinkt het.
 2. Dieter Meulenyzer is één van de blijvers bij leider Wevelgem: “Content met wat ik heb en op mijn leeftijd zit ik hier goed”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Dieter Meulenyzer is één van de blijvers bij leider Wevelgem: “Content met wat ik heb en op mijn leeftijd zit ik hier goed”

  Bij tweedeprovincialer SV Wevelgem City A doet Dylan Vanhaverbeke er volgend seizoen nog een vijfde jaar bij als sportief manager en coach. Intussen verlengden ook keeperstrainer Christophe Descamps, de broers Dieter en Mathias Meulenyzer, Brandon Delneste en Romain Roussel hun verblijf bij de leider in tweede B. Ze zijn er bij de Vlassers alvast vroeg bij.