De Amerikaan Jacob Montes in actie tegen het Franse Lille.
Volledig scherm
De Amerikaan Jacob Montes in actie tegen het Franse Lille. © Photo News

Waasland-Beveren legt Jacob Montes vast, Nordin Jackers verlengt zijn contract

Voetbal 1BGoed twee weken voor de competitiestart zit Waasland-Beveren in de laatste rechte lijn van de voorbereiding. De Leeuwen werken verder aan het uitbouwen van de kern en konden afgelopen weekend de komst van Jacob Montes(22) bevestigen. Ook eerste doelman Nordin Jackers verbond zich voor langere tijd aan de Waaslanders.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbalseizoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”
  Krachtbal eerste nationale

  Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbal­sei­zoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”

  Eerstenationaler KRB Jabbeke is met twee overwinningen op rij uitstekend aan het seizoen gestart. Vooral de 18-22-zege op de openingsspeeldag, op het veld van titelfavoriet Sint-Michiels, was een aangename verrassing voor de troepen van coach Vincent Mahieu, die met een gewijzigde spelerskern aan het nieuwe seizoen gestart is.
 3. Hans Bungeneers begint met Wellen aan de competitie in eerste nationale: “Top vijf is een haalbare ambitie”
  Volleybal Eerste nationale vrouwen

  Hans Bungeneers begint met Wellen aan de competitie in eerste nationale: “Top vijf is een haalbare ambitie”

  Wevoc Wellen begint dit weekend aan de competitie. De ploeg van trainer Hans Bungeneers neemt het in eigen huis op tegen de Topsportschool Vilvoorde. Bungeneers hoopt op een degelijk seizoen waarin de top vijf haalbaar is. “Met wat geluk worden we vierde, maar ik wil de lat niet te hoog leggen. Ik zie enkele favorieten, maar daarna volgt er een heel ruime middenmoot”, zegt Bungeneers.