Kim Verstraeten wil meer efficiëntie zien in de komende wedstrijden.
Volledig scherm
Kim Verstraeten wil meer efficiëntie zien in de komende wedstrijden. © EVL

VW Hamme laat kostbare punten liggen in Anzegem: “De rekening klopt op dit moment niet”

Voetbal Derde Nationale AOp zich speelde VW Hamme een degelijke wedstrijd in Anzegem, maar de cijfers blijven de cijfers. De ploeg verloor in West-Vlaanderen en kan met een vier op twaalf onmogelijk tevreden zijn over de start van het nieuwe kampioenschap. Volgende week zondag hoopt men op beterschap, wanneer men Drongen ontvangt.

 1. Aalst-coach Carl De Geyseleer na afgebroken zegereeks: “Nederlaag is geen ramp, maar had wel vermeden kunnen worden”
  voetbal tweede nationale A

  Aalst-coach Carl De Geyseleer na afgebroken zegereeks: “Nederlaag is geen ramp, maar had wel vermeden kunnen worden”

  Beloftenploegen uit eerste nationale liggen Eendracht Aalst blijkbaar niet. Half september werd op Jong Cercle Brugge onderuit gegaan en vorig weekend verloren de Ajuinen op Jong Essevee met het kleinste verschil. Het was de eerste nederlaag na een mooie reeks van 28 punten op 30. Eendracht had nochtans de kloof met de achtervolgers SC Lokeren-Temse en Jong Cercle voort kunnen uitdiepen, want die leden eveneens puntenverlies.
 1. Topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt kent geen winnaar (0-0): “Niet ontevreden met punt tegen de leider”
  voetbal tweede nationale B

  Topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt kent geen winnaar (0-0): “Niet ontevreden met punt tegen de leider”

  In de topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt namen de twee ploegen elk een helft voor hun rekening. Cappellen had de bovenhand in de eerste periode, maar op slag voor rust hield Demont Maes van de 0-1 met een beenveeg. Na de pauze zette Hasselt dan weer druk, maar was het Dassen die tien minuten voor tijd een kopbal van Kil voor de lijn weghaalde. Zo bleef het bij 0-0. Goals waren leuk geweest, maar ze hadden de puntendeling niet minder logisch gemaakt.