Bert Containers - Pauwels Sauzen startte zaterdag in Wichelen met Laura Verdonschot, Suzanne Verhoeven, Julie Brouwers, Ellen Van Loy, Denise Betsema en Maud Kaptheijns.
Volledig scherm
Bert Containers - Pauwels Sauzen startte zaterdag in Wichelen met Laura Verdonschot, Suzanne Verhoeven, Julie Brouwers, Ellen Van Loy, Denise Betsema en Maud Kaptheijns. © Geert De Rycke

Vuurdoop voor Van Loy en Verhoeven in tijdelijke wegploeg: “Eerste keer smaakt naar meer”

WielrennenVoor de start van de Grote Prijs Ecostruct in het Oost-Vlaamse Wichelen was het even wennen. Ellen Van Loy en Suzanne Verhoeven in het shirt van Pauwels Sauzen-Bingoal: een gevolg van de samenwerking tussen de veldritploegen van Jurgen Mettepenningen en Stijn Van Hout.

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. MMA-vechtster Cindy ‘Battlecat’ Dandois uit Deurne vecht voor wereldtitel en ticket in PFL-play-offs: “In goede dag kan ik iedereen verslaan”
  Vechtsport MMA

  MMA-vecht­ster Cindy ‘Battlecat’ Dandois uit Deurne vecht voor wereldti­tel en ticket in PFL-play-offs: “In goede dag kan ik iedereen verslaan”

  MMA-vechtster Cindy ‘Battlecat’ Dandois (36) uit Deurne neemt het nu vrijdag op tegen de ongeslagen wereldkampioene én tweevoudig Olympisch judo kampioene Kayla Harrison. Met Atlantic City in de Amerikaanse staat New Jersey als decor stapt ze in de kooi met de wereldtitel en een ticket voor de play-offs in de Profession Fighter League als inzet.