Het vrouwenteam van Ac Lyra dolgelukkig met goud en het BR. Van links naar rechts: Lin Tors, Lynn Beck, Elise Mehuys en Hasse Hutsebaut.
Volledig scherm
Het vrouwenteam van Ac Lyra dolgelukkig met goud en het BR. Van links naar rechts: Lin Tors, Lynn Beck, Elise Mehuys en Hasse Hutsebaut. © Foto Ac Lyra / RV

Vrouwen Ac Lyra pakken goud op 4x100m op het BK estafette en lopen Kim Gevaert en Elodie Ouedraogo van de tabellen in Belgische recordtijd

atletiekHet vrouwenteam van Ac Lyra (Hasse Hutsebaut, Elise Mehuys, Lynn Beck en Lien Torfs) stuntte zondag op het BK estafette in Kessel-Lo met goud op de 4x100m in een Belgisch record voor clubteams van 45.81. In een superspannende finale vloerde het LYRA-kwartet topfavoriet Racing Gent.

  1. Aalst-coach Carl De Geyseleer na afgebroken zegereeks: “Nederlaag is geen ramp, maar had wel vermeden kunnen worden”
    voetbal tweede nationale A

    Aalst-coach Carl De Geyseleer na afgebroken zegereeks: “Nederlaag is geen ramp, maar had wel vermeden kunnen worden”

    Beloftenploegen uit eerste nationale liggen Eendracht Aalst blijkbaar niet. Half september werd op Jong Cercle Brugge onderuit gegaan en vorig weekend verloren de Ajuinen op Jong Essevee met het kleinste verschil. Het was de eerste nederlaag na een mooie reeks van 28 punten op 30. Eendracht had nochtans de kloof met de achtervolgers SC Lokeren-Temse en Jong Cercle voort kunnen uitdiepen, want die leden eveneens puntenverlies.