Vrenz Bleijenbergh, de Oostendse nummer twaalf, mikt met de regerend landskampioen op een twaalfde titel op rij.
Volledig scherm
Vrenz Bleijenbergh, de Oostendse nummer twaalf, mikt met de regerend landskampioen op een twaalfde titel op rij. © Belga

Vrenz Bleijenbergh voelt zich in Oostende opnieuw gelukkig: “Ik maak hier deel uit van een schitterende club met een mooie accommodatie”

basketbal bnxt leagueFilou Oostende werkt zondagmiddag zijn derde competitiewedstrijd in de betFIRST BNXT League af en aast in Charleroi op een derde zege op rij.

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Sportief manager Jef Byloos (SK Tongeren): “Geen drama maken van zware nederlaag bij Jong KV Mechelen B”
  voetbal 2NB

  Sportief manager Jef Byloos (SK Tongeren): “Geen drama maken van zware nederlaag bij Jong KV Mechelen B”

  Met de verplaatsing naar Bornem, om er het duel aan te gaan met Jong KV Mechelen B, wisten ze bij SK Tongeren dat het een zware opdracht ging worden. De Eburonen moesten een aantal vaste basisspelers missen. Toch was er geen vuiltje aan de lucht bij de rust, maar in de tweede helft kon de thuisploeg het verschil maken en met ruime 4-1-cijfers de drie punten pakken.
 2. Waar wil RWDM-eigenaar John Textor naartoe met Brusselse club, de nieuwe leider in de Challenger Pro League?
  voetbal challenger pro league

  Waar wil RWDM-eigenaar John Textor naartoe met Brusselse club, de nieuwe leider in de Challenger Pro League?

  Omdat trainer Vincent Euvrard van oordeel was dat de spelersgroep voor de winterstop te groot was om goed te kunnen werken, werd deze twee duels voor de winsterstop gereduceerd. Met het gekende resultaat: een zes op zes tegen Virton en RSCA Futures. Tijdens de wintermercato zelf werd de kern voort afgeslankt. Maar eigenaar John Textor vult de kern weer aan met Brazilianen die niet nodig of gevraagd zijn.