Vrenz Bleijenbergh bereikte een overeenkomst met Windy City Bulls, de opleidingsploeg van Chicago Bulls.
Volledig scherm
Vrenz Bleijenbergh bereikte een overeenkomst met Windy City Bulls, de opleidingsploeg van Chicago Bulls. © Windy City Bulls

Vrenz Bleijenbergh tekent contract bij opleidingsploeg van Chicago Bulls: “Ik ben blij dat ik weer op het terrein kan staan”

BasketbalVrenz Bleijenbergh heeft zijn droom om in de NBA te spelen nog niet opgegeven. De ex-Antwerp Giants-speler heeft een contract getekend bij Windy City Bulls, de opleidingsploeg van NBA-team Chicago Bulls. In de G-league, de opleidingsliga van de NBA, wil Bleijenbergh zich verder ontwikkelen en in de kijker spelen.

 1. T1 Davy Sroka (Sporting Hasselt): “Graag goede flow doortrekken in thuisderby tegen SK Tongeren”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  T1 Davy Sroka (Sporting Hasselt): “Graag goede flow doortrek­ken in thuisderby tegen SK Tongeren”

  Iedereen binnen de club was vol lof over het geleverde werk van de ontslagen coach Wim Hayen, die volgend seizoen aan de slag gaat bij KVK Wellen. Er kwam echter een mindere periode qua resultaten en dan is meestal de coach de kop van Jut. T2 Davy Sroka nam de fakkel over en is meteen succesvol. Thuis tegen Turnhout en uit bij Lebbeke liet Sporting Hasselt een zes op zes noteren.
 2. Kris Vansnick (Asterix Avo): “De zes bonuspunten bij de start van de play-offs zijn mooi meegenomen”
  Volleybal liga A

  Kris Vansnick (Asterix Avo): “De zes bonuspun­ten bij de start van de play-offs zijn mooi meegenomen”

  De teerlingen zijn geworpen in de volleyballiga bij de vrouwen. Er moest tot op de laatste speeldag gewacht worden om de definitieve eindrangschikking te bepalen, want tijdens de slotdag stond er nog een duel tussen VC Oudegem en Asterix Avo op het programma. Oudegem won de eerste set, Asterix Avo nam autoritair over en start met zes bonuspunten als koploper aan de play-offs.