RWDM-fans hopen op de terugkeer van de naar de B-kern verbannen Mehdi Terki, hier in actie tegen Westerlo vorig seizoen.
Volledig scherm
RWDM-fans hopen op de terugkeer van de naar de B-kern verbannen Mehdi Terki, hier in actie tegen Westerlo vorig seizoen. © Belga

Voorzitter Thierry Dailly (RWDM) heeft het gehad met ref Vermeire: “Is het nog toeval dat we al onze wedstrijden onder zijn leiding hebben verloren?”

voetbal 1BTegen Westerlo leed RWDM zijn derde thuisnederlaag van het seizoen en zijn vierde al in totaal. Dat is vijftig procent van het totaal aantal afgewerkte duels. Scheidsrechter Vermeire was na afloop tegen de leider uit de Kempen de gebeten hond: “Westerlo speelde met twaalf, zo niet met dertien”, fulmineerde voorzitter Thierry Dailly in een Spaanse colère.

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.