De One van Racing Brugge speelde zaterdag een galawedstrijd tegen Basket SKT Ieper.
Volledig scherm
De One van Racing Brugge speelde zaterdag een galawedstrijd tegen Basket SKT Ieper. © VDB

Voorzitter Racing Brugge wil alle Brugse jeugd samenbrengen: “We kunnen niet achterblijven op Kortrijk en Oostende”

basketbal eerste landelijkeRacing Brugge bestaat vijftig jaar. Dat werd zaterdag gevierd met een galawedstrijd tegen Basket SKT Ieper uit Top Division One, maar het hele seizoen door worden nog verschillende activiteiten gehouden. Voorzitter Bart Deckmyn zit alvast met één grote droom die hij verwezenlijkt wil zien.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keeperstrainer Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”
  Voetbal 1A

  Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keepers­trai­ner Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”

  Het incident net voor affluiten tegen Standard zindert nog na bij OHL. Na de late gelijkmaker ontplofte een voetzoeker vlak naast het oor van doelman Rafael Romo. Twee dagen na die luide knal gaat het gelukkig al beter met de Venezolaan. Een gesprek met keeperstrainer Bram Verbist, die dagelijks met hem werkt: “Rafa is een echte levensgenieter.”