Pierre Vandeputte, links naast voorzitter Francis De Nolf van Knack Roeselare: “Het verdwijnen van volleybalclub Menen konden we niet laten gebeuren.”
Volledig scherm
Pierre Vandeputte, links naast voorzitter Francis De Nolf van Knack Roeselare: “Het verdwijnen van volleybalclub Menen konden we niet laten gebeuren.” © VDB

Voorzitter Pierre Vandeputte (Menen): “Subtop is onze ambitie”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEEnkele weken geleden kwam er een einde aan een voor Menen schitterend en uniek seizoen. De grensploeg bereikte de titelfinales waarin zij de duimen moest leggen voor de buren uit Roeselare. Ondanks het vertrek van enkele sterkhouders heeft de club ook komend seizoen de ambitie om bovenaan mee te draaien, mét Pierre Vandeputte opnieuw als voorzitter.

  1. Nicolas Rommens maakt indruk op het middenveld bij Zulte Waregem: “Deze trein passeert maar één keer”
    voetbal jupiler pro league

    Nicolas Rommens maakt indruk op het middenveld bij Zulte Waregem: “Deze trein passeert maar één keer”

    Vanavond speelt Zulte Waregem zijn vierde oefenwedstrijd, om 18 uur in Ingelmunster tegen Sporting Charleroi. Een eerste echte test, na de ruime zeges (0-5 in Oudenaarde, 0-3 in Harelbeke, 0-7 in Petegem) tegen tweedenationalers. Tijdens die matchen eiste nieuwkomer Nicolas Rommens op het middenveld telkens een hoofdrol op. De 27-jarige Kempenaar lijkt helemaal klaar om eindelijk door te breken in de Jupiler Pro League. “Ik hoop een vaste stek af te dwingen en mijn sterk seizoen van bij RWDM nu een trapje hoger te kunnen bevestigen”, houdt hij het zelf nog even bescheiden.