Voorzitter Nico Van Buitenen bekomt na een woelige periode bij FC Averbode-Okselaar op zijn wijndomein in Barcelona .
Volledig scherm
Voorzitter Nico Van Buitenen bekomt na een woelige periode bij FC Averbode-Okselaar op zijn wijndomein in Barcelona . © Guy Meurs

Voorzitter Nico van Buitenen haalt coach Eddy Dierickx terug voor ‘FC A-O 3.0‘: “Woelige periode achter de rug, maar we gaan er sterker uitkomen”

voetbal tweede provinciale AHet was een bewogen kerstperiode bij tweedeprovincialer FC Averbode-Okselaar, waar de samenwerking met zowel trainer Joeri Coomans als Hendrik Put (coach van de P4) stopgezet werd. Intussen raakte bekend dat Eddy Dierickx volgend seizoen terugkeert naar de Vorststraat. In afwachting nemen assistenten Peter Clerckx en Wim Moons de sportieve leiding over.

  1. Kris Meert en Sint-Amands hebben ondanks pandoering in Booischot (6-2) nog altijd uitzicht op promotie: “De club is er klaar voor”
    voetbal vierde provinciale

    Kris Meert en Sint-Amands hebben ondanks pandoering in Booischot (6-2) nog altijd uitzicht op promotie: “De club is er klaar voor”

    De voetbalgoden leken Sint-Amands goed gezind in deze eindronde. Nadat het eerst een dubbele achterstand wegwerkte tegen Muizen (3-2) werd Putte SK opzijgezet dankzij een winner in de slotminuut (3-2). Op bezoek bij Booischot donderdagavond keerde het geluk en keken de troepen van Kris Meert voor de rust al tegen een 4-0-achterstand aan. Het werd uiteindelijk 6-2, maar dat hoeft niet eens dramatisch te zijn. In de huidige context stijgen vijf van de zes finalisten in deze eindronde van vierde provinciale. En mocht ASV Geel de interprovinciale eindronde winnen tegen Rumbeke zaterdagavond, mag iedereen de champagne ontkurken.