Voorzitter Luc Katra is een verdediger van het BNXT-project, hopelijk krijgt hij gelijk.
Volledig scherm
Voorzitter Luc Katra is een verdediger van het BNXT-project, hopelijk krijgt hij gelijk. © Mpics

Voorzitter Luc Katra van Kangoeroes Mechelen komt met goed nieuws naar buiten: “Bingoal voor drie seizoenen onze hoofdsponsor”

BASKETBAL BNXT-LEAGUEEen nieuw jasje en een nieuw format. Vrijdag wordt het startschot gegeven van een revolutionair project tussen België en Nederland. Het basketbal zoals we decennialang gewend waren, gaat op slot. Grensoverschrijdend basketbal is het nieuwe normaal.

  1. Yani Stevenheydens treedt dankzij de RACB in de voetsporen van Stoffel Vandoorne: “Mijn leven zal er vanaf nu helemaal anders uitzien”
    autosport

    Yani Stevenhey­dens treedt dankzij de RACB in de voetsporen van Stoffel Vandoorne: “Mijn leven zal er vanaf nu helemaal anders uitzien”

    De zes finalisten van het stuurwiel van de nationale autosportfederatie RACB kwamen afgelopen dinsdag en woensdag samen op het Bugatti Circuit van het Franse Le Mans, om er met een voor hen helemaal nieuwe Formule 4-bolide uit te maken wie in de voetsporen van Stoffel Vandoorne mag treden. Onder het waakzame oog van de jury – onder leiding van uitgerekend Stoffel Vandoorne – was het Yani Stevenheydens (16 jaar) die het nieuwe Stuurwiel van het RACB National Team wist te veroveren. De jongeman uit Westrode wordt zo niet alleen lid van het RNT, maar mag volgend jaar ook het Franse F4-kampioenschap afwerken.