Voorzitter Jos Donvil kijkt met vertrouwen naar de toekomst van Wambeek-Ternat.
Volledig scherm
Voorzitter Jos Donvil kijkt met vertrouwen naar de toekomst van Wambeek-Ternat. © Geert Tresignie

Voorzitter Jos Donvil legt toekomstplannen van Wambeek-Ternat op tafel: “We willen naar derde nationale, maar niet ten koste van onze jeugd”

Voetbal eerste provincialeHet gaat goed met Wambeek-Ternat. De ploeg draait mee met de top in eerste provinciale en heeft nog altijd vooruitzichten op promotie naar derde nationale. Op termijn is dat ook de bedoeling van de fusieclub. Intussen wordt er achter de schermen op meerdere fronten werk gemaakt van de uitbouw van de club.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.