Glenn Van de Vel is tevreden dat Vorselaar opnieuw mag aantreden in de beker van België.
Volledig scherm
Glenn Van de Vel is tevreden dat Vorselaar opnieuw mag aantreden in de beker van België. © Mpics

Voorzitter Glenn Van de Vel (OG Vorselaar): “Er komen meer kansen voor onze eigen jeugd”

Voetbal Eerste provincialeMet vier nieuwkomers en negen vertrekkers, heeft Vorselaar zijn kern een beetje afgeslankt. De club uit eerste provinciale wil op die manier ruimte schenken aan de eigen jeugd, die zo de kans zal krijgen om meer op de voorgrond te treden.

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Maxime Volant (Lyra-Lierse) krijgt zonder Sporting Hasselt over de vloer: “Opmars verder zetten wil zeggen: ook deze wedstrijd winnen”

  Maxime Volant (Ly­ra-Lier­se) krijgt zonder Sporting Hasselt over de vloer: “Opmars verder zetten wil zeggen: ook deze wedstrijd winnen”

  Lyra-Lierse lijkt zichzelf te hebben teruggevonden. Het voorbije weekend werd verdiend gewonnen van Bocholt (1-3), waardoor Lyra-Lierse de balans al helemaal in evenwicht heeft: vijf wedstrijden gespeeld, twee gewonnen, twee verloren, één gelijkspel, zes keer gescoord, zes tegengoals. Maar dat moet nog beter kunnen, lees: de opmars moet worden verder gezet. Om die opmars kracht bij te zetten, moet zondag Sporting Hasselt, het nummer twee in de rangschikking, voor de bijl.
 1. Danny Vierendeel volgt (tijdelijk) Johnny Lebegge op als trainer van Kester-Gooik: “Deze situatie had ik liever anders gezien”
  Voetbal Tweede provinciale A

  Danny Vierendeel volgt (tijdelijk) Johnny Lebegge op als trainer van Kes­ter-Gooi­k: “Deze situatie had ik liever anders gezien”

  Vooraf had de buitenwereld terecht hoge verwachtingen van Kester-Gooik. In de eerste vijf competitiematchen werden die evenwel niet ingelost. Een vijf op vijftien en een bijhorende twaalfde plaats is het gevolg. Trainer Johnny Lebegge hield de eer aan zichzelf en diende zijn ontslag in. Danny Vierendeel neemt voorlopig de zaken over.