Glenn Van de Vel is tevreden dat Vorselaar opnieuw mag aantreden in de beker van België.
Volledig scherm
Glenn Van de Vel is tevreden dat Vorselaar opnieuw mag aantreden in de beker van België. © Mpics

Voorzitter Glenn Van de Vel (OG Vorselaar): “Er komen meer kansen voor onze eigen jeugd”

Voetbal Eerste provincialeMet vier nieuwkomers en negen vertrekkers, heeft Vorselaar zijn kern een beetje afgeslankt. De club uit eerste provinciale wil op die manier ruimte schenken aan de eigen jeugd, die zo de kans zal krijgen om meer op de voorgrond te treden.

 1. Ambitieuze Kévin Hoggas bij Waasland-Beveren: “Promotie met Cercle was geweldig, ik wil dat opnieuw meemaken”

  Ambitieuze Kévin Hoggas bij Waas­land-Beveren: “Promotie met Cercle was geweldig, ik wil dat opnieuw meemaken”

  De transfer van Kévin Hoggas(29) van Cercle Brugge naar Waasland-Beveren was één van de meest opgemerkte in 1B deze zomer. De Franse middenvelder speelde vorig seizoen bij Cercle immers het grootste deel van de wedstrijden in 1A in de basis, maar kiest nu toch voor een avontuur in 1B. Zijn doel is duidelijk, zo snel mogelijk met de Leeuwen terug naar de Jupiler Pro League.
 2. De ‘Meeting voor Mon’ brengt uitmuntende atleten naar de piste in Kessel-Lo
  Atletiek

  De ‘Meeting voor Mon’ brengt uitmunten­de atleten naar de piste in Kessel-Lo

  De Leuvense club zal het in de ‘Meeting voor Mon’ bij de mannen weliswaar moeten stellen zonder twee van zijn toppers. Ben Broeders is nochtans al thuis van zijn Japans avontuur. “We mochten niet langer dan twee dagen blijven na ons laatste optreden”, zei hij. “Ik voel mij dus fris genoeg om deel te nemen, maar ik moet het nog altijd zonder polsstokken stellen. Die komen achter, maar ik weet niet wanneer. Ik zal zaterdag dus voor clubgenoot Thomas Van Nuffelen supporteren. Hopelijk doet hij nog beter dan vorig weekend, toen hij zijn PR op 5,10m bracht.”
 3. Lennert De Keukeleere en Ol. Wijgmaal treffen Zwarte Leeuw in bekercompetitie: “Een goede eerste waardemeter”

  Lennert De Keukeleere en Ol. Wijgmaal treffen Zwarte Leeuw in bekercompe­ti­tie: “Een goede eerste waardeme­ter”

  Even heeft hij getwijfeld over een vroegtijdige terugkeer naar eerste liefde Haacht Statie, maar komend seizoen is Lennert De Keukeleere (29) nog altijd kapitein en rots in de branding bij Olympia Wijgmaal. Vastberaden om samen met de ploeg een goed seizoen te draaien in tweede nationale, eentje dat dit weekend al van start gaat met een mooie affiche in de Beker van België tegen derdenationaler Zwarte Leeuw.