Polle Geusens kruipt achter het stuur van de Fiesta Cup-auto.
Volledig scherm
Polle Geusens kruipt achter het stuur van de Fiesta Cup-auto. © Rob Blank / RV

Voormalige rallybelofte Polle Geusens maakt comeback op circuit. “Ik reed tot hiertoe geen meter op circuit”

AutosportNa het spijtige nieuws dat Leuvenaar Walter Cleynhens wegens herhaalde hartproblemen verstek moest geven voor de eerste races in de Fiesta Sprint Cup, ziet hij zich nu op doktersadvies ook verplicht een kruis te zetten over een terugkeer in competitie. Achter het stuur van de vrijgekomen #96 Fiesta van Ford Peerlings neemt tijdens het weekend van de Spa Euro Race niemand minder dan Polle Geusens plaats.

 1. Lotte Van Den Steen (KRC Genk Ladies) scoort gelijkmaker in blessuretijd: “We moeten een beetje meer geloven in eigen kunnen”
  vrouwenvoetbal super league

  Lotte Van Den Steen (KRC Genk Ladies) scoort gelijkma­ker in blessure­tijd: “We moeten een beetje meer geloven in eigen kunnen”

  Het zit KRC Genk Ladies niet mee. Ondanks doorlopend overwicht keken de Genkse meisjes bij de rust door twee vermijdbare goals tegen een 0-2-achterstand aan. Merkelbach en Vandersanden herstelden in de tweede helft het evenwicht en Genk leek erop en erover te gaan. Fout gedacht. Een zeldzame counter zette Aalst opnieuw op winst. Diep in blessuretijd lukte Lotte Van Den Steen alsnog de verdiende 3-3-gelijkmaker.
 2. Amaury Cordeel maakt debuut in Formula 3: “Als rookie tevreden met plaats in het midden van het pak”
  AUTOSPORT

  Amaury Cordeel maakt debuut in Formula 3: “Als rookie tevreden met plaats in het midden van het pak”

  Dit jaar telt de Belgische autosport nog één jong talent in de internationale eenzitterij. De nu 18-jarige Amaury Cordeel start met het Spaanse Campos Racing in het FIA Formula 3 Championship, een kampioenschap dat al zijn races in het kader van de F1-weekends afwerkt. Dit weekend was het grote debuut van de Temsenaar in de FIA Formula 3. De resultaten geven aan dat de basis er is, maar tevens dat er nog veel marge tot progressie is, op alle vlakken.
 1. VIDEO. Tien jaar geleden stierf Wouter Weylandt: “Weinig mensen hebben zo’n brede glimlach als Wouter had”
  Play
  Wielrennen
  9

  VIDEO. Tien jaar geleden stierf Wouter Weylandt: “Weinig mensen hebben zo’n brede glimlach als Wouter had”

  9 mei
 2. Remco Evenepoel mengt zich plots bij tussensprint en graait twee bonificatieseconden mee
  Play
  Giro
  1

  Remco Evenepoel mengt zich plots bij tussen­sprint en graait twee bonifica­tie­se­con­den mee

  9 mei