Voormalig profvoetballer Jens Podevijn (m.) is aan zijn laatste maanden als voetballer bezig bij derdenationaler Voorde-Appelterre. Na dit seizoen wordt hij er sportief manager.
Volledig scherm
Voormalig profvoetballer Jens Podevijn (m.) is aan zijn laatste maanden als voetballer bezig bij derdenationaler Voorde-Appelterre. Na dit seizoen wordt hij er sportief manager. © Geert De Rycke

Voormalig profvoetballer Jens Podevijn hangt schoenen aan de haak na dit seizoen en wordt sportief manager bij Voorde-Appelterre: “Een unieke kans die ik niet kon laten liggen”

voetbal derde nationale AVoormalig profvoetballer Jens Podevijn hangt eind dit seizoen zijn voetbalschoenen definitief aan de haak. De 32-jarige vleugelverdediger was eigenlijk van plan om op een lager niveau verder te voetballen, maar krijgt van zijn huidige club, derdenationaler Voorde-Appelterre, de kans om er vanaf volgend seizoen als sportief manager aan de slag te gaan. “Een unieke kans die ik niet kon laten liggen”, verklaart Podevijn zijn keuze.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.