Nadat zijn contract bij SK Deinze niet verlengd werd, dacht Niels De Schutter er even aan om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. De polyvalente verdediger zet zijn carrière nu toch verder bij tweenationaler VK Ninove.
Volledig scherm
Nadat zijn contract bij SK Deinze niet verlengd werd, dacht Niels De Schutter er even aan om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. De polyvalente verdediger zet zijn carrière nu toch verder bij tweenationaler VK Ninove. © Robby Verdickt

Voormalig prof Niels De Schutter zet carrière nu toch verder bij VK Ninove: “Conditioneel heb ik nog een weg af te leggen”

voetbal tweede nationale ATweedenationaler VK Ninove heeft alsnog een grote vis aan de haak kunnen hangen. De troepen van coach Alan Haydock kwamen tot een akkoord met voormalig profvoetballer Niels De Schutter. De 32-jarige centrale verdediger of defensieve middenvelder zag in mei zijn contract niet meer verlengd worden bij SK Deinze en dacht er even aan om te stoppen met voetballen. 

 1. Limburg op één en twee in GP Denain: winst voor Jasper Philipsen, Jordi Meeus is knap tweede
  Wielrennen profs

  Limburg op één en twee in GP Denain: winst voor Jasper Philipsen, Jordi Meeus is knap tweede

  Jasper Philipsen (Alpecin Fenix) heeft zijn derde overwinning in vijf dagen te pakken. Na winst in het Kampioenschap van Vlaanderen en in Eschborn-Frankfurt, was de prof uit Ham ook de beste in de GP Denain, de mini-versie van Parijs-Roubaix.. Het podium kleurde nog wat meer Limburgs, want Jordi Meeus pakte de tweede plaats. Philipsen is duidelijk in vorm en dat is een goede zaak met het oog op onder meer Parijs-Roubaix. “Maar deze prestatie is geen waardemeter voor de echte kasseiklassieker”, vertelt Philipsen.
 1. AA Gent gooide met nul op zes de knalprestatie tegen Club weg. Sinan Bolat: “Mogen niet denken dat het vanzelf gaat”
  voetbal 1A

  AA Gent gooide met nul op zes de knalpresta­tie tegen Club weg. Sinan Bolat: “Mogen niet denken dat het vanzelf gaat”

  Op enkele weken tijd kan er heel wat veranderen. Het AA Gent dat we zagen in de 6-1-overwinning tegen Club Brugge leek in niets op de Buffalo’s die zondagavond met 1-0 de boot ingingen op bezoek bij KV Kortrijk. De troepen van Hein Vanhaezebrouck startten bijzonder zwak aan de partij en ook ervaren rot Sinan Bolat kon achteraf niet meteen de vinger op de wonde leggen.
 2. Red Ant Racing met niet minder dan drie Porsche’s naar 24 uur van Zolder, waaronder één voor vader en zonen Redant
  autosport

  Red Ant Racing met niet minder dan drie Porsche’s naar 24 uur van Zolder, waaronder één voor vader en zonen Redant

  Het seizoen van het Belcar Endurance Championship gaat stilaan naar zijn einde toe, maar één grote afspraak voor de seizoensfinale in oktober staat nog op de kalender: de 43ste editie van de 24 uur van Zolder. Deze uithoudingsrace staat bekend als één van de hardste ter wereld voor mens en machine. Red Ant Racing gaat de uitdaging met maar liefst drie Porsche’s aan: twee Porsche’s 992 GT3 Cup en één Porsche Cayman GT4. De ambities zijn duidelijk: zowel algemeen als in de klasse GTA en GTB zo goed mogelijk presteren.