Een juichende spelersgroep van KM Torhout, vlak na de zege tegen Lochristi op de laatste speeldag van 2021.
Volledig scherm
Een juichende spelersgroep van KM Torhout, vlak na de zege tegen Lochristi op de laatste speeldag van 2021. © VDB

Voorlopig slechts één vertrekker bij KM Torhout, dat ook al twee nieuwkomers voorstelt

voetbal derde nationale ADerdenationaler KM Torhout, derde in de stand op één punt van Lebbeke en negen van leider Oostkamp, was de voorbije weken  druk in de weer om de kern van volgend seizoen samen te stellen. Voorlopig gaven al heel wat spelers aan te blijven en liet enkel Aäron Belpaire een vertrekwens uit. Met Bjarne Cardon en Jasper Cornillie stelt het ook al twee nieuwe gezichten voor.

 1. Eendracht Aalst in halve finale eindronde tegen Mandel United, testmatch tussen Lyra-Lierse en Belisia
  Voetbal Nacompetitie

  Eendracht Aalst in halve finale eindronde tegen Mandel United, testmatch tussen Ly­ra-Lier­se en Belisia

  De teerlingen zijn geworpen, de reguliere voetbalcompetitie van het seizoen 2021-2022 is afgesloten. Hierbij een stand van zaken voor de Vlaamse nationalers en de uitslagen/kalender van de eindronden en de barrages. Ondertussen staat het vast dat Moeskroen ook in beroep geen licentie krijgt toegekend om komend seizoen in het profvoetbal of in eerste nationale uit te komen. De Henegouwse club, die zich sportief van de redding verzekerde in 1B, zakt naar de tweede (amateur)afdeling.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.