Na een sabbatjaar zal aanvaller Michiel Lepage opnieuw voetballen. De voormalige spits van Olsa Brakel en Ninove speelt vanaf volgend seizoen bij Voorde-Appelterre, maar traint er vanaf volgende maand al mee.
Volledig scherm
Na een sabbatjaar zal aanvaller Michiel Lepage opnieuw voetballen. De voormalige spits van Olsa Brakel en Ninove speelt vanaf volgend seizoen bij Voorde-Appelterre, maar traint er vanaf volgende maand al mee. © Geert De Rycke

Voorde-Appelterre haalt drie nieuwkomers binnen en zoekt nog nieuwe doelman: “Lepage begint opnieuw met voetbal”

voetbal derde nationale ADe sportieve cel van fusieclub Voorde-Appelterre heeft er enkele intensieve weken opzitten. De derdenationaler bereikte inmiddels een akkoord met negen van de huidige kernspelers en haalde ook al drie nieuwkomers aan boord. Zo komt Rob Van Der Wilt over van Merelbeke, maakt Sam Thielemans de overstap van Dender, maar meest opvallende naam is toch deze van Michiel Lepage. De voormalige spits van Olsa Brakel en Ninove was immers gestopt met voetballen, maar hervat volgend seizoen opnieuw bij Voorde-Appelterre.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindrondezege: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”
  voetbal tweede nationale

  Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindronde­ze­ge: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”

  Een jeugdig Olsa heeft voor een stevige stunt gezorgd door met 1-2 te gaan winnen op het veld van Lyra-Lierse. Ondanks de winst zit het seizoen er voor de jongens van coach Nijst wel op, want de club vroeg geen licentie aan voor eerste nationale. Met de winst zorgde de ploeg wel voor een gepast afscheid voor Visar Shala die volgend seizoen prof wordt bij eersteklasser Antwerp. Kevin Haezebroeck was voor de gelegenheid coach op Lyra-Lierse.