Seppe Baetens (l.) in overleg met de inmiddels ontslagen coach Idner Martins: “De mindere resultaten zijn nooit alleen de schuld van een coach.”
Volledig scherm
Seppe Baetens (l.) in overleg met de inmiddels ontslagen coach Idner Martins: “De mindere resultaten zijn nooit alleen de schuld van een coach.” © Foto Beckx / RV

Voor Seppe Baetens is de nieuwe coach van Lindemans Aalst geen onbekende: “Christophe Achten is kalm en tactisch ingesteld”

LOTTO VOLLEY LEAGUEHet bestuur van Lindemans Aalst heeft na het ontslag van Idner Martins niet lang getalmd om een opvolger aan te stellen. De 44-jarige Christophe Achten moet de Ajuinen weer op de rails krijgen. Morgenavond staat hij in Schotte voor het eerst langs de zijlijn voor het belangrijke competitieduel tegen Borgworm.

  1. Alieu Fadera steeds belangrijker bij Zulte Waregem: “Ik voel dat het publiek veel van me verwacht”
    voetbal jupiler pro league

    Alieu Fadera steeds belangrij­ker bij Zulte Waregem: “Ik voel dat het publiek veel van me verwacht”

    Zondag krijgt Zulte Waregem met kampioen Club Brugge een gewond dier over de vloer. Essevee moet zelf de geblesseerde Zinho Gano missen en ook Ruud Vormer, die nog op de payroll staat bij blauw-zwart en dus niet tegen zijn ex-ploeg mag aantreden. Waardoor nóg meer ogen zullen gericht zijn op Alieu Fadera, met ondertussen vijf goals en evenveel assists uitgegroeid tot één van de smaakmakers. “Maar er is nog heel veel ruimte voor progressie”, weet de 21-jarige Gambiaan.